Yandex Metrica
SON DAKİKA
Abdürrahim Albayrak'tan olay itiraf! Kerem Aktürkoğlu'nun transferini açıkladı

Abdürrahim Albayrak'tan olay itiraf! Kerem Aktürkoğlu'nun transferini açıkladı

Son dakika haberleri... Geçen sene Galatasaray'da başkan yardımcılığı yapan Abdürrahim Albayrak, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi hakkında dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:02

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, 2022 Mali Genel Kurulu'nda söz alarak Kerem Aktürkoğlu transferi hakkında detay paylaştı.

Kendi dönemlerinde takıma katıldıklarını belirten Albayrak, "Zaman zaman eleştiri alıyorum. Bütün eleştirilere saygım sonsuzdur. Boynum kıldan incedir ama unutmayalım ki Kerem Aktürkoğlu’nu Erzincanspor’dan alışımın hikayesini anlatsam, şaşırırsınız." ifadelerini kullanarak milli oyuncunun geliş sürecini anlattı.

2020 yaz transfer döneminde kadroya katılan Kerem'i çok iyi takip ettiğini aktaran Albayrak, "Erzincanlı olan genel müdür yardımcımı Erzincan'a gönderdim. Kerem’i kafaya koymuştuk. Bütün Galatasaraylıların gurur duyduğu bir sporcu. Galatasaray geleceğine çok büyük bir katkısı olacak. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Bir Taylan Antalyalı olayı vardı, çok büyük kulüpler devreye girmişti. İnşallah Taylan çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bugün barış içerisinde geçmesini dilediğimiz mali kongrenin bütün Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading