Yandex Metrica
SON DAKİKA
Abdurrahim Albayrak isyan bayrağını açtı: Burak başkanım, camiayı bu kaosa siz soktunuz

Abdurrahim Albayrak isyan bayrağını açtı: Burak başkanım, camiayı bu kaosa siz soktunuz

Galatasaray Kulübünün olağanüstü divan kurulu toplantısında konuşan Abdurrahim Albayrak, "Sevgili Burak başkanım, camiayı bu kaosa siz soktunuz" diyerek yaşananlardan dolayı duyduğu endişeyi anlattı.

Spor

23.01.2024, 19:12

Galatasaray Kulübünün olağanüstü divan kurulu toplantısı, bugün yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurulunun mahkeme tarafından durdurulması sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Son dakika... Beşiktaş'ta şok: Penaltı atışında çift dokunuş gole mal... Haberi Görüntüle

''BU KAOSA CAMİAYI SİZ SOKTUNUZ''

Toplantıda konuşan eski ikinci başkanlardan Abdurrahim Albayrak, kulübü kaosa başkan Burak Elmas'ın sürüklediğini ileri sürerek, "Çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Hepimiz çok üzgünüz. Dün başkanımızı hepimiz üzüntüyle dinledik. Başkanımız, bu kaosu ortadan kaldırmadan seçime gitmek istemediğini ifade etti. Sevgili Burak başkanım bu kaosa camiayı, kulübü siz soktunuz, siz getirdiniz." diye konuştu.

Trabzonsporlu Denswil olaylı maçı Hollanda basınına anlattı: Zehirli atmosfer! Taraftar... Haberi Görüntüle

''YAPMA SEVGİLİ BAŞKANIM''

Son 1 aylık süreçten endişeli olduğunu dile getiren Albayrak, "Sevgili başkanımız bu işlerden haberi olmadığını söylüyor. Sevgili Galatasaraylılar, dakika dakika, isim isim, mekan mekan hepsinden haberim var. Yapma sevgili başkanım. Manzara burada. Bütün Galatasaraylılar görüyor." ifadelerini kullandı.

Almanya Milli Takımı'nda dikkat çeken detay: Toni Kroos ve Deniz... Haberi Görüntüle

''ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIM''

Albayrak, kulübü mevcut durumdan çıkarmaları gerektiğini aktararak, "Galatasaray'ın zarar görmemesi lazım. Buradan kulübü hep beraber çıkartmalıyız. Buna mecburuz. Bu çatı altındaki herkesin bir görevi var. Ben, elimi taşın altına koyacağım ama bu seçime 2 değerli başkan adayımız girecek. Onların hakkıdır." şeklinde görüş belirtti.

Fenerbahçe, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Bunu başaran... Haberi Görüntüle

NEDEN İSTİFA ETMEDİ?

Tartışmaların yaşandığı merhum başkan Mustafa Cengiz döneminde yönetimden istifa etmemesinin nedenini dile getiren Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen sene birçok kişi bana istifa etmemi söyledi, bana kızdı. İstifa edemezdim. Çünkü başkanımız ölüm döşeğindeydi. Mustafa Cengiz'e rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Onu yapamazdım. Ben böyle bir insan değilim. Galatasaraylıların bir, birlik, beraber olacağını düşünüyorum. Kim seçilirse seçilsin bu işin içinden çıkacağız. Hem Eşref başkanımız hem de Metin başkanımızı tebrik ediyorum. Kaçmadılar, aslanlar gibi ekiplerini kurdular, hazırlıklarını yaptılar, seçime hazırlandılar. Onları destekleyeceğiz ama seçime kadar endişeliyim, huzursuzum. Kalan sürede bu süreci denetleyecek bir mekanizmayla Galatasaray Divan Kurulunun müdahale etmesi lazım."

Futbol takımının geçen sezon gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdığını hatırlatan Albayrak, "Bu sene bir ara hepimiz düşme hattındaki 2-3 takımı takip eder duruma geldik. Galatasaray'da böyle bir şey olabilir mi?" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading