Yandex Metrica
SON DAKİKA
Abdullah Avcı Şampiyonlar Ligi gruplarına göz kırptı! Tur şifresini açıkladı

Abdullah Avcı Şampiyonlar Ligi gruplarına göz kırptı! Tur şifresini açıkladı

Son dakika haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın akşam oynanacak Kopenhag maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 19:42

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off mücadelesinde yarın akşam evinde Kopenhag'ı konuk edecek.

İlk maçta sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılan Bordo-mavililer, gruplara kalmayı hedefliyor.

Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Yeni bir hikaye yazmak için, yarın akşam çok güzel bir fırsat var. Bu kulüp ve bu şehir bunu sonuna kadar hak ediyor. Oyunda süre çok uzun, lütfen taraftarlarımız da bu süreye dikkat etsinler. Umuyorum yarın Trabzon için tarihi bir gün olacak." dedi.

Bugün hangi maçlar var 26 Mart 2024? Bugün hangi takımlar... Haberi Görüntüle

HAMSİK OLMAYACAK

Kopenhag maçı öncesi Marek Hamsik'in sakatlığı hakkında bilgi veren Abdullah Avcı, tecrübeli oyuncunun rövanş maçında olamayacağını belirtti. Ayrıca sakatlığı bulunan Bakasetas için de yarın gelecek son rapora göre hareket edileceği öğrenildi.

Taktik üzerine de değinen Avcı, "Bazen oyunda öyle müdahaleler yapmak zorunda kalıyoruz ki santimler ve adımlar önemli. Takım olarak bunu fazla yaşıyoruz. Geçen hafta iletişimsizlikten sahada 5 dakika topu alamadık. Gece yeni bir şey düşünmezsem geçen haftaki formasyonla devam edeceğiz. Yarın, topa daha fazla sahip olan, oyunu domine eden, taraftarın sabırlı desteğiyle birlikte, arayışlar içinde olan, kaybettiği yerde baskı yapan, az geçiş yiyen, az duran top yiyen, kontrolünü ve aklını kaybetmeyen, dengeli bir takım olmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading