Yandex Metrica
SON DAKİKA
Abdullah Avcı: Doğru savunma bizi şampiyon yapacak

Abdullah Avcı: Doğru savunma bizi şampiyon yapacak

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Doğru savunma yaptık. Doğru savunma gerçekten bizi şampiyon yapacak." dedi.

Spor

20.02.2024, 13:52

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Ligin en formda takımı, en genç takımı. Fizik kalitesi yüksek, koşu temposu yüksek. Biz bu hafta bu maça hazırlanırken zor geçeceğini biliyorduk. İkinci bölgede karşılarken, nasıl kapatıp, nasıl yönlendireceğiz. Adım adım sahada çalıştık. Savunmada ve hücumda çok etkili geçişleri var. Oyun istediğimiz gibi başladı. Baskı yapıyoruz, oradan kazandıklarımız var. Kenar ortadan bir pozisyon verdik sonlara doğru. İkinci yarıda Kasımpaşa topa sahip olup oyununu oynamaya devam etti." ifadelerini kullandı.

Lewis Hamilton'dan Ramazan ayında Gazze çağrısı! Haberi Görüntüle

"DOĞRU SAVUNMA BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK"

Doğru savunma yaptıklarını söyleyen teknik adam, "Doğru savunma yaptık. Doğru savunma gerçekten bizi şampiyon yapacak. Keyifli bir maç yaptık. Kazanmamız çok önemliydi. Anları da doğru şekilde oynamamız gerekiyor. Ligin en fazla gol atan takımıyız. En az gol yiyen takımıyız, Konyaspor 'la birlikte." dedi.

Avrupa'da heyecan katlanıyor! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi... Haberi Görüntüle

"KONYASPOR İLE ZORLU BİR MAÇ OLACAK"

Konyaspor ile oynayacakları maça da değinen Avcı, "Konyaspor ile zorlu bir maç olacak. Onlara saygı göstermek lazım. İyi şeyler yapıyorlar. Son derece ciddi bir maç olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading