Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi ziyaret

Abdullah Avcı'dan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi ziyaret

Son dakika haberleri... Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, UEFA Gençler Şampiyonlar Ligi'nde yarın Zvijezda ile karşılaşacak U-19 Trabzonspor takımını ziyaret etti.

Spor

23.01.2024, 18:09

Süper Lig'in 9.haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da Abdullah Avcı gençlere moral verdi.

Geçen sezon U-19 Ligi'ni şampiyon tamamlayarak UEFA  Gençlik Ligi'nde mücadele etme hakkı elden U-19 takımını ziyaret eden Avcı, yarınki Zvijzeda maçı öncesi oyuncularına şans diledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği son antrenman öncesi sahada teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek sohbet eden 59 yaşındaki teknik adamı, "Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gelişiminizi sürdürmeli ve hedefinizi A takım olarak belirlemelisiniz. Baktığınızda Hasan hoca da sizler gibi altyapıdan gelip üst takıma yükseldi. Bizler takibimizi sürdürüyoruz. Yarın da tribünde olacağım. Müsabakada sizlere bol şans diliyorum." dedi.

UEFA Gençler Ligi 1. tur ilk maçında Zvijezda 09'u deplasmanda 1-0 mağlup eden 19 Yaş Altı takımının rövanş karşılaşması yarın 14.00'te başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading