Yandex Metrica

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş taraftarlarının küfürlerine tepki

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş taraftarlarının küfürlerine tepki

Son dakika haberleri... Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş maçı sonrası taraftarların ettiği küfürlere sert tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 18:15

Süper Lig'in 12.haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası Beşiktaş taraftarlarının kendisi ve kaleci Uğurcan Çakır'a yönelik küfürlerine cevap verdi.

Kimsenin bu küfürleri hak etmediğini dile getiren Avcı, "Uğurcan, milli takımın kalecisi. Ne Uğurcan'ın annesi ne benim annem ne bunu söyleyen taraftarların da ailesi ve annesi bunu hak etmiyorlar. Başka taraftarlar da hak etmiyor. Bunu söyleyenlerin annesi de hak etmiyor, bizim annemiz de." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI: O BASKIYI HİSSETTİK

"Geçen sene de kazandık. Seyircisizdi. Seyircili burada kazanmak kolay değil. O baskıyı hissettiriyorlar. Bu baskıyı nasıl kırarız buna çalışmıştık. Harika bir galibiyet aldık. Biz burada sadece 3 puan kazandık, şampiyonluk falan kazanmadık. Beşiktaş, bu ülkenin çok önemli, en eski takımı. Onlara ligde ve Avrupa kupalarında başarılar diliyorum."

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

AVCI: BEN DE O BÖLGENİN İNSANIYIM

"Onlar bize destek oluyor ve saygı gösteriyorlar. Bu güzellikleri hak ediyorlar. Duyguları yoğun yaşayan bir şehir, ben de o bölgenin insanıyım. Biraz dengelemeye başladılar, bunu net görüyorum. Bugün 5 yerli oyuncuyla çıktık. Özellikle yerel oyunculara rica ediyorum, oyunun içinde yardımcı olsunlar. Onlar buranın taraftarları. Abdülkadir Ömür, Uğurcan, Serkan ve diğerleri. Sabırlı oyun bizi daha iyi yerlere getirecek."

 "Herkesin bir oyuncu kalitesi var, oyun organizasyonu var. 4 gün sonra Trabzonspor'da tam bir yılım olacak. Gelişme katediyoruz. Daha eksiklerimiz var, çalışmamız lazım. Parçadan bütüne gittik, haftalık oyunlarda bile bazen rakibe göre davrandık. Kazanmak kazanmak kazanmak, bu bizi nereye götürecek bakacağız. Şu an doğru yoldayız."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading