Yandex Metrica
SON DAKİKA
Abdülkadir Sünger Galatasaray'a duvar oldu sosyal medya yıkıldı! İşte tarihe geçen performans

Abdülkadir Sünger Galatasaray'a duvar oldu sosyal medya yıkıldı! İşte tarihe geçen performans

Altaş Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur'unda Galatasaray'ı penaltılar sonucunda eleyerek üst tura yükseldi. Denizlispor'un kalecisi Abdülkadir Sünger yaptığı kurtarışlarla ve attığı penaltı golüyle maça damga vurdu.

Spor

23.01.2024, 18:33

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu maçında Galatasaray, Altaş Denizlispor'a penaltılar sonucunda 6-5 yenildi ve kupaya veda etti. Altaş Denizlispor'un kalecisi Abdülkadir Sünger, yaptığı kurtarışlarla ve attığı penaltı golüyle gecenin kahramanı oldu.

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum... Haberi Görüntüle

HEM KURTARDI HEM ATTI

Abdülkadir Sünger, 120 dakika sonunda 18 kurtarış yaptı. Penaltı atışlarında Oğulcan Çağlayan'a geçit vermeyen Abdülkadir Sünger, bir de penaltıdan gol kaydetti.

Lucescu flaş Beşiktaş açıklaması! İşte teklifi geri çevirmesinin nedeni... Haberi Görüntüle

'ÇOK MUTLUYUZ VALLAHİ'

Maçın ardından konuşan Abdülkadir Sünger, şu ifadeleri kullandı; ''Çok güzel bir atmosfer vardı. Kazanmamız gerekiyordu. 6 maçlık bir yenilgi serimiz vardı, izine mutlu çıkıp mutlu dönmek istiyorduk. Ben de iyi oynadım. Penaltılara gittiğimizde açıkçası kendime güveniyordum, artık aldık dedim. 5. penaltıyı bana attırdı hoca. Bir tane de kurtardım. Çok mutluyuz. Penaltılara gidince 'Aldık' demiştim. Penaltılarda daha iyiyim. Hocamız da bana 5. penaltıyı attırdı. Bir tane de kurtardım. Çok mutluyuz vallahi.  Kötü gidişatımız vardı. Bizim için çok güzel galibiyet.

Bir zamanlar dünya yıldızıydı! Robinho tecavüzden tutuklandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A DUVAR OLDU

Genç kaleci Abdülkadir Sünger, sosyal medyanında gündemindeydi. Sosyal medya kullanıcıları, genç kalecinin tek başına Galatasaray'a duvar ördüğü görüşünü bildirdi. Abdülkadir Sünger, Twitter'de gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading