Yandex Metrica

Abdülkadir Ömür'ün yeni adresi belli oldu! Trabzonspor ayrılmasına onay verdi

Abdülkadir Ömür'ün yeni adresi belli oldu! Trabzonspor ayrılmasına onay verdi

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür bilmecesi devam ediyor. Yeni sözleşme yapılmayan milli oyuncunun devre arasında Avrupa'ya gidebileceği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 22:13

Son haftalarda yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle eleştiri oklarını üzerine alan Abdülkadir Ömür, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan 23 yaşındaki yıldızın, Fortuna Sittard ile temasta olduğu iddia ediliyor.

Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'un da formasını giydiği Hollanda ekibi, Abdülkadir için devre arasında teklif yapacak.

Ayrıca Galatasaray'ın eski yöneticisi Işıtan Gün'ün de yöneticiliğini yaptığı Fortuna'nın kadroda Türk oyuncu sayısını arttırmayı düşündüğü aktarıldı.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

ABDÜLKADİR ÖMÜR HOLLANDA'YI İSTİYOR

Trabzonspor'da birlikte forma giydiği Burak Yılmaz ile aynı takımda oynamaya sıcak bakan Abdülkadir Ömür'ün şartların oluşması halinde transfer ayrılmak istediği öğrenildi.

Eski formundann uzak kaldığı gerekçesiyle eleştirilen Türk yıldızın Türkiye'de kariyerine devam etmek istemediği konuşuluyor.

Geçen sezon 38 sene sonra elde edilen lig şampiyonluğunda ciddi pay sahibi olan Ömür için en az 7 milyon euro bonservis isteneceği belirtildi.

Fortuna'nın istenen bedeli vermesi durumunda Trabzonspor satışa onay verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading