Yandex Metrica

Abdülkadir Ömür Trabzonspor'a veda ediyor! Yeni takımı belli oldu

Abdülkadir Ömür Trabzonspor'a veda ediyor! Yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray karşılaşmasında oynamadığı gerekçesiyle eleştirilen Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor'dan ayrılacağı iddia edildi.

Spor

21.03.2024, 10:33

Trabzonspor'da transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala flaş bir gelişme yaşanıyor.

Galatasaray maçında sakatlığından dolayı oynamayan Abdülkadir Ömür'ün Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a transfer olacağı konuşuluyor.

A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, "Abdülkadir Ömür'un MR'ı temiz çıktı. Ağrılarının da olmadığını biliyoruz. Kulübe gelmiş 'Ben oynamak istemiyorum, gitmek istiyorum' demiş. Yönetim de 'Teklif getir, konuşalım' demiş. Bugün Abdülkadir'le ilgili karar verilecek. Burak Yılmaz'ın takımına gitmek istiyormuş. Oraya gidecek herhalde. Abdülkadir Ömür'ün sonunu Barış Memiş'e benzetiyorum." ifadelerini kullanarak flaş bir iddiada bulunmuştu.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI'DAN ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

Galatasaray ile oynanan maç sonrası Abdülkadir Ömür hakkında sorulan iddialara cevap veren Abdullah Avcı, "Abdülkadir Ömür’ün ağrısı vardı. MR çektirdi ve temiz çıktı. Ağrısı devam edince tasarruf olarak geri çektik" demişti.

Fortuna Sittard'da oynayan Burak Yılmaz'ın da Abdülkadir için devreye girdiği ve bu transferde rol alacağı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading