Yandex Metrica

Abdülkadir Ömür için Fransız devi geliyor! Çılgın rakam ortaya çıktı, servet veriyorlar

Abdülkadir Ömür için Fransız devi geliyor! Çılgın rakam ortaya çıktı, servet veriyorlar

Abdülkadir Ömür için Fransız devinden dudak uçuklatan rakam geldi. Adı birçok Avrupa kulübüyle anılan Abdülkadir Ömür, Teknik direktörlüğe Igor Tudor'u getiren Marsilya’ya transfer olabilir. Marsilya’nın genç yıldız isim için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 19:30

Abdülkadir Ömür için Avrupa'dan teklifler gelmeye devam ediyor. Daha önce 12 milyon euroyu gözden çıkaran Marsilya, Igor Tudor'un teknik direktörlük görevine getirilmesiyle genç yıldız için bordo mavililerle temasa geçtiği ifade edildi. Hırvat hocanın 23 yaşındaki orta sahayı yakından takip ettiği ve kadrosunda görmeyi çok istediği belirtiliyor.

Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Trabzonspor'un 12 milyon euroluk teklife sıcak baktığı öğrenilirken, teklifin resmiyete dökülmesi durumunda imzaların atılması bekleniyor. Öyle ki Başkan Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir için geçmişte gelen 23 milyon euroluk teklifi kabul etmediği için pişman olduğunu açıklamıştı.

Abdülkadir Ömür, kariyerinin en skorer sezonunu yaşamıştı. 1999 doğumlu orta saha çıktığı 33 Süper Lig maçında 7 gol 4 asistlik performans ortay koydu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading