Yandex Metrica

ABD basınından bomba iddia! Ergin Ataman'ın yeni adresi belli oluyor

ABD basınından bomba iddia! Ergin Ataman'ın yeni adresi belli oluyor

Anadolu Efes'le peş peşe EuroLeague şampiyonluğu kazanan Ergin Ataman, NBA'de yardımcı antrenör adayları arasında yer alıyor.

Spor

23.01.2024, 19:21

EuroLeague'de üst üste ikinci kez mutlu sona ulaşarak şampiyonluk elde eden Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman kariyerine Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) devam edebilir. 

Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Brezilya'nın efsanesi 58'lik Romario yeşil sahalara geri dönüyor Haberi Görüntüle

''AVRUPA'NIN EN BAŞARILI KOÇLARINDAN BİRİ''

ESPN'in deneyimli NBA muhabiri Adrian Wojnarowski, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Avrupa'nın en başarılı koçlarından biri" diye nitelediği Ataman'ın, NBA'de yardımcı antrenörlük pozisyonları için adaylar arasında olduğunu yazdı.

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

''NBA TAKIMLARI ÇAĞIRIRSA GİDERİZ''

Ergin Ataman, daha önce NTV'de katıldığı EuroLeague Özel programında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "NBA takımları çağırırsa gideriz. Burada yaptıklarımızı orada da yaparız. Bu konuda da iddialıyım. Hiçbir çekincem yok. Ama bu benim elimde olan bir şey değil. Onlar da bunu mutlaka takip ediyordur" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading