Yandex Metrica
SON DAKİKA
A Milli Takım'da yaprak dökümü! Stefan Kuntz'un ekibinde ayrılık

A Milli Takım'da yaprak dökümü! Stefan Kuntz'un ekibinde ayrılık

Son dakika spor haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'da kaleci antrenörlüğü görevinde bulunan Michael Rechner ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:36

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibinde bulunan Michael Rechner'in Türkiye kariyeri noktalandı.

TFF, Michael Rechner'in görevine son verdiğini açıkladı.

Fenerbahçe Avrupa'da hangi takımla eşleşti ? Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?... Haberi Görüntüle

TFF'DEN VEDA MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Rechner'in Bayern Münih'le anlaştığı için görevine devam etmeyeceği görevine son verildiği bildirildi. TFF'den yapılan bildiride "A Millî Takımımızın teknik heyetinde yaklaşık 1,5 yıldır kaleci antrenörü olarak çalışmakta olan Michael Rechner'in Almanya'nın Bayern Münih kulübünde kısa süre önce başladığı yeni görevi nedeniyle, bundan böyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki mesaisine devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz." ifadelerine yer verildi.

Michael Rechner'e çalışmalarından dolayı teşekkür edilirken: "A Millî Takımımız için yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Rechner'e içtenlikle teşekkür eder, kariyerindeki başarılarının devamını dileriz." açıklamasında bulunuldu.

A Milli Takım'da Rechner'in yerine Emrah Karakovan'ın getirildiği belirtilirken: "Rechner'in görevini, mart ayı kampından başlayarak kendisiyle daha önce de A Millî Takım'da çalışmış olan Emrah Karakovan üstlenecektir" ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading