Yandex Metrica

A Milli Takım'da skandal! Ergin Ataman yıldız oyuncuyu kovdu

A Milli Takım'da skandal! Ergin Ataman yıldız oyuncuyu kovdu

Son dakika haberleri... FIFA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Ömer Faruk Yurtseven şoku yaşanıyor.

Spor

23.01.2024, 22:11

Ergin Ataman yönetiminde FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde mücadele eden ve EuroBasket 2022’de yer alacak olan 12 Dev Adam'da Ömer Faruk Yurtseven kadroya katılmadı.

Aday kadroya çağrılan 24 yaşındaki oyuncu, A Milli Takım’ın Bormio’da başlayan kampına 'Bu sezonki NBA performansının daha önemli olduğunu' gerekçe göstererek gelmedi.

Genç oyuncunun bu hareketi sporseverlerin yoğun tepki çekti.

Başantrenör Ergin Ataman'ın Ömer Faruk'u bir daha milli takıma davet etmeyeceği iddia edildi.

Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı: Eryaman'da sessiz gece Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı: Eryaman'da sessiz gece Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE KRİZ YARATMIŞTI

Türkiye'de Fenerbahçe altyapısından yetişen Ömer Faruk Yurtseven, daha önce de yaptığı davranışlarla gündem olmuştu.

2017 yılında sarı-lacivertlilerle sözleşme uzatmayarak NBA'e giden genç basketbolcu hakkında sert sözler söyleyen dönemin hocası Obradovic, "Ömer, 'kalsam mı, gitsem mi?' diye bize teklifte bulunmadı. Çünkü sadece kendisini düşünüyor. Onun için takım yok. Sezon başında yeni bir kadro kurduk ve gençlere şans verme kararı aldık. Kendisine 5 yıllık kontrat teklif ettik. Zaman istedi ve 2 ay düşündü. En sonunda imzalamak istemediğini söyledi." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading