Yandex Metrica
SON DAKİKA
A Milli Takım Aday kadrosu açıklandı! Arda Güler ve Abdülkerim Bardakçı çağrıldı mı? A Milli Takım Aday kadrosunda kimler yer aldı?

A Milli Takım Aday kadrosu açıklandı! Arda Güler ve Abdülkerim Bardakçı çağrıldı mı? A Milli Takım Aday kadrosunda kimler yer aldı?

A Milli takımımız 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Ermenistan ve Hırvatistan’la oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosunu açıkladı. Vatandaşlar Aday kadrosunda kimlerin yer aldığını merak etmeye başladı. Peki, Arda Güler ve Abdülkerim Bardakçı çağrıldı mı? A Milli Takım Aday kadrosunda kimler yer aldı?

Spor

11.02.2024, 11:54

A Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası elemelerinde Ermenistan ve Hırvatistan karşılacak. Karşılaşma öncesinde A Milli Takım Aday kadrosu açıklandı Peki, Arda Güler ve Abdülkerim Bardakçı çağrıldı mı? A Milli Takım Aday kadrosunda kimler yer aldı?

Chinaza Uchendu kimdir, nereli? Chinaza Uchendu hangi mevkide oynuyor? Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Ara transfer aşısı Kartal'a tutmadı Haberi Görüntüle

Jose Mourinho, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Mourinho, FB ile anlaştı mı? Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM PROGRAMI

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 19 Mart Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. A Millî Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz, 20 Mart Pazartesi günü EURO 2024 Elemeleri ve kampın başlangıcına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyecek. Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki toplantı saat 14.30'da başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading