Yandex Metrica
SON DAKİKA
A Milli Takım'a çağrılan İsmail Yüksek: Yemek yerken titriyordum

A Milli Takım'a çağrılan İsmail Yüksek: Yemek yerken titriyordum

Son dakika haberleri... Kariyerinde ilk kez A Milli Takım'a davet edilen İsmail Yüksek, TFF Riva Tesisleri'nde duygularını aktardı. Fenerbahçe'nin yıldız orta sahası beklemediği bir haber aldığını itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 22:13

Fenerbahçe'de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek, A Milli Takım'a çağrılmıştı.

Dün akşam haberi aldıktan sonra bugün TFF Riva Tesisleri'nde yapılan kampa katılan 23 yaşındaki oyuncu, "Gerçekten çok heyecanlıyım. Tüm profesyonel futbolcuların hayali olan Milli Takım formasına aday gösterilmek çok büyük bir gurur. Buraya seçildiğim için büyük gurur duyuyorum. Bana gösterilen güveni en iyi şekilde sahada veririm" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe olağanüstü genel kurul ne zaman? Fenerbahçe ligden mi çekilecek?... Haberi Görüntüle

İSMAİL YÜKSEK: HAYALİMİ YAŞIYORUM

Sezonu değerlendirmesi istenen 23 yaşındaki oyuncu, "Anlatırsam bir kitap yazmış olurum. Benim için ilklerle geçen bir sezon. Hüznü de mutluluğu da yaşıyorum. En büyük mutluluksa burada olmak. Sizlerle röportaj yapmak, burada olmak. Gerçekten çok mutluyum. Ben hiçbir zaman pes eden bir futbolcu değilim. Her zaman çalışan ve hayal eden; o hayalin peşinden koşan bir insanım. Şu anda hayalimi yaşıyorum. Çok gururluyum" dedi.

Fenerbahçe'den sızdırılan MHK toplantısı görüntülerine ilk tepki Haberi Görüntüle

İSMAİL YÜKSEK: YEMEK YERKEN TİTRİYORDUM

Milli Takım'a seçilmesiyle ilgili olarak ise İsmail Yüksek, "Kulüpteydim. Telefon geldiğinde inanılmaz derecede mutlu oldum. Beklemediğim bir haberdi. Bu formayla olmak, buraya çağrılmak gerçekten inanılmaz heyecan verici. Arkadaşlarım da biliyor. Yemek masasındayken, yemek yerken titriyordum. Altay da yanımdaydı. heyecanlıydım, hala da heyecanlıyım. Çok mutluyum" görüşlerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading