Yandex Metrica

4 maç boyunca sahaya çıkamayacak! FIFA men cezası verdi

4 maç boyunca sahaya çıkamayacak! FIFA men cezası verdi

FIFA, Gana ile oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası karşılaşmasında hakeme itirazları nedeniyle Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'ya 4 milli maç için men cezası verdi.

Spor

23.01.2024, 20:22

Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA), 2 Aralık 2022'de Gana ile Uruguay arasında yapılan Dünya Kupası maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen cezaları duyurdu.

Hakeme karşı sergiledikleri saldırgan davranış sebebiyle Uruguay Milli Takımı'ndan Fernando Muslera ve Jose Maria Gimenez'e 4'er, Edinson Cavani ve Diego Godin'e birer maç men cezası verildi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark attı... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa gelirleri belli oldu! Rakiplerine fark... Haberi Görüntüle

PARA CEZASI DA VAR

Ayrıca Muslera ve Gimenez 20'şer bin İsviçre frangı, Cavani ve Godin'in 15'er bin İsviçre frangı para cezasına çarptırıldı.

Futbolcuların men cezaları, Uruguay Milli Takımı'nın sıradaki resmi maçlarında geçerli olacak.

Uruguay Futbol Federasyonuna ise iç sahadaki ilk milli maçta geçerli olmak üzere kısmi tribün kapatma ve 50 bin İsviçre frangı para cezası uygulanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading