Yandex Metrica
SON DAKİKA
2022 Dünya Kupası'nı terk eden Onana, emekli olduğunu duyurdu

2022 Dünya Kupası'nı terk eden Onana, emekli olduğunu duyurdu

Son dakika haberleri... Kamerun Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda yer alan Andre Onana, sürpriz bir karar alarak milli takımı bıraktığını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:12

Kamerunlu kaleci Andre Onana, milli takımı bıraktığını açıkladı.

2022 FIFA Dünya Kupası sırasında teknik direktör Rigobert Song ile tartışarak kamptan ayrılan Onana, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Onana, “Kamerun Milli Takımı ile hikayem sona erdi. Oyuncular gelir ve gider, isimler geçicidir ama Kamerun herhangi bir kişi veya oyuncudan önce gelir. Kamerun sevgisi ebedidir. Ayrıca milli takıma ve zor zamanlarda dahi bizi her zaman destekleyen halkımıza sevgim sonsuzdur. Hislerim asla değişmeyecek.” ifadelerini kullandı.

Onana, İsviçre'ye 1-0 yenildikleri G Grubu ilk maçında 90 dakika forma giymişti. Bu karşılaşmadan sonra Onana'nın teknik direktör Song ile oyun tarzı konusunda anlaşmazlık yaşadığı basına yansımıştı. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından 26 yaşındaki oyuncu kampı terk etmişti. Song, kalan maçlarda kaleyi Devis Epassy'ye emanet etmişti.

Barcelona altyapısında yetişen ve Ajax'ta gösterdiği performansın ardından bu yıl Inter'e transfer olan Onana, milli takımda 34 maça çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading