Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yüzüklerin Efendisi dizisinden ilk fragman geldi! İzlenme rekoru kırdı

Yüzüklerin Efendisi dizisinden ilk fragman geldi! İzlenme rekoru kırdı

Yüzüklerin Efendisi serisinin dizi uyarlaması olan Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri'nden ilk fragman paylaşıldı. Dizi, Lord of the Rings ve The Hobbit üçlemelerinden yıllar sonrasını anlatacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:48

J.R.R Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisi, Amazon Prime Video'da dizi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En yüksek bütçeli dizilerden biri olarak adından söz ettiren diziden Super Bowl etkinliği sırasında ilk fragman yayınlandı. Diziden yayınlanan fragman kısa süre içinde yaklaşık 4 milyon izlenmeye ulaştı.

İsminin The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) olacağı açıklanan dizi, seyircileri Orta Dünya'nın İkinci Çağı'na götürecek. Yüzüklerin Efendisi orijinal üçlemesi ve Hobbit'ten yüzlerce yıl önceki zamanlarda geçecek ve Orta Dünya'nın daha önce görülmemiş hikayelerini anlatacak. Lord Sauron'un yükselişi, Númenor'un destansı hikayesi ve yüzüklerin dövülmesi gibi İkinci Çağ'da yaşanan önemli konuları işleyecek.

Amazon'un yalnızca uyarlama hakları için 250 milyon dolar harcadığı dizinin ilk sezonunun 450 milyon dolardan fazla olduğu belirtiliyor.  

Lord of The Rings: The Rings of Power'ın oyuncu kadrosunda Robert Aramayo, Morfydd Clark, Maxim Baldry, Joseph Mawle, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman, Sara Zwangobani, Leon Wadham, Benjamin Walker gibi isimler yer alıyor.    

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, 2 Eylül'de Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading