Yandex Metrica

Yüzüklerin Efendisi dizisi topa tutulmuştu! Diziden rekor geldi! Amazon Prime izlenme sayısını açıkladı

Yüzüklerin Efendisi dizisi topa tutulmuştu! Diziden rekor geldi! Amazon Prime izlenme sayısını açıkladı

En yüksek bütçeli dizi olarak televizyon tarihine geçen Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi, 2 Eylül'de ilk iki bölümüyle Amazon Prime'da yayınlandı. Birçok kişi tarafından eleştirilen dizinin izlenme sayısı açıklandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:45

Amazon Prime, 2 Eylül itibarıyla Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisini izleyicilerin beğenisine sundu. İlk iki bölümü yayınlanan dizi eleştirilerin hedefi olmuştu. Platform, dizinin ilk 24 saatte ne kadar izlendiğini açıkladı.

J.R.R Tolkien'in efsanevi eserinden uyarlanan Yüzüklerin Efendisi serisi sinema tarihinin en sevilen serilerinden biri oldu. Büyük ilgi gören eser, Amazon Prime tarafından beyaz cama uyarlandı. Televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi olan Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri, 2 Eylül itibarıyla Amazon Prime kütüphanesine eklendi. 

Yüzüklerin Efendisi serisinden binlerce yıl önce geçen dizi, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Kullanıcılardan bir kısmı çok beğendiklerini dile getirirken, bazıları ise diziyi 'hayal kırıklığı' olarak değerlendirdi. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

İZLENME REKORU KIRDI

Yerden yere vurulan dizinin flop olacağı söylendi ancak izlenme rakamları şaşırttı. Amazon Prime, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri'nin ilk 24 saat içinde 25 milyon küresel izleyiciye ulaşarak Prime Video'daki en çok izlenen dizi prömiyeri olduğunu açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading