Yandex Metrica

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak? Yüzüklerin Efendisi dizisi 1. sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak? Yüzüklerin Efendisi dizisi 1. sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Yüzüklerin Efendisi'nin çıkacak olan dizisi, filmin fanları tarafından merakla bekleniyor. İlk fragmanının yayınlanmasının ardından Yüzüklerin Efendisi dizisinin ne zaman çıkacağı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak? Yüzüklerin Efendisi dizisi 1. sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Sinema / Dizi

15.03.2024, 01:05

Fantastik serilerin atası olarak kabul edilen Yüzüklerin Efendisi serisinin dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Hal böyle olunca serinin fanları arama motorlarında," Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman çıkacak?", "Yüzüklerin Efendisi dizisi 1. sezon yayın tarihi belli oldu mu?" sorularını araştırmaya başladı. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

"The Lord of the Rings: The Rings of Power" adıyla yayınlanacak yapımda, dizinin odak noktası Güç Yüzükleri olacak. 

Toplamda 8 bölümden oluşacak "The Lord of the Rings: The Rings of Power"ın ilk sezonu 2 Eylül 2022'de Amazon Prime Video üzerinden haftalık olarak yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin ilk sezon tarihi, Amazon Studios ve The Lord of the Rings on Prime'ın sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda "2 Eylül 2022'de yeni bir yolculuk başlıyor" ifadeleri kullanılırken diziden ilk görsel de resmi olarak paylaşıldı. Yeni Zelanda'da çekilen dizi, Peter Jackson imzalı "Yüzüklerin Efendisi" ve "The Hobbit" serilerinden yüzyıllar öncesinde geçecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading