Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yüzüklerin Efendisi dizisi için geri sayım! Dizinin ismi belli oldu

Yüzüklerin Efendisi dizisi için geri sayım! Dizinin ismi belli oldu

Film serisiyle milyonlarca hayran izleyiciye ulaşan Yüzüklerin Efendisi serisinin dizisinin ismi duyuruldu. Dizi, Amazon platformunda seyirci ile buluşacak.

Sinema / Dizi

11.03.2024, 18:32

J.R.R. Tolkien tarafından yazılan ve 2001 yılında ilk filmiyle izleyici karşısına çıkan Yüzüklerin Efendisi serisi şimdi ise dizi olarak uyarlanıyor. Film serisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan dizi Amazon Prime'da yayınlanacak. Çekimleri devam eden dizinin ismi de duyuruldu.

Dizi, Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda ve Yüzüklerin Efendisi ile The Hobbit serilerinden yüzyıllar öncesinde geçecek. Dizinin ismi Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) olacak.

Amazon'un paylaştığı tanıtım videosunda bir kadının sesinden "Gökyüzünün altındaki Elf kralları için üç yüzük. Cüce lordlar için taştan salonlarında yedi tane. Ölmeye mahkum fani insanlar için dokuz. Gölgelerin uzandığı Mordor ülkesindeki karanlık tahtındaki karanlık lord için ise bir tane." ifadeleri duyuluyor.

Amazon Studios'un, dizinin ilk sezonu için 465 milyon dolar harcadığı biliniyor. Dört sezon sürmesi planlanan dizinin televizyon tarihinin en pahalı yapımlarından olacağı düşünülüyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, bu yılın Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading