Yandex Metrica

'Your Honor' uyarlaması Hakim bomba gibi geliyor! Başroldeki isim fırtınalar estirecek

'Your Honor' uyarlaması Hakim bomba gibi geliyor! Başroldeki isim fırtınalar estirecek

Başrolünde Bryan Cranston'ın yer aldığı, yayınlandığı dönem ABD'de büyük ilgi gören 'Your Honor' dizisi, Hakim ismiyle Türkiye'de uyarlanıyor. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olacağı dizi ATV'de ekranlara gelecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:49

Tüm dünyada ses getiren Your Honor dizisi, Türkiye'de 'Hakim' ismiyle uyarlanıyor. Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Soner Caner ile Erkan Tunç yer alıyor. Senaryosunu Yılmaz Şahin'in yazdığı dizi ATV'de yayınlanacak.

Heyecanla beklenen dizi, Kvodo isimli İsrail dizisinden uyarlanıyor ve New Orleans'ta yaşanan bir hukuk davasını konu alıyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan bir hakimin oğlunun suça karışmasının ardından onu korumak için kendisini zor bir duruma sokmasını anlatıyor.

Hakim dizisinin başrolünü Behzat Ç ile bütünleşen Erdal Beşikçioğlu üstlenecek. Dizide usta oyuncuya eşlik edecek kadın başrol de belli oldu.

EBRU ÖZKAN GERİ DÖNÜYOR

Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun haberine göre, son olarak Hekimoğlu dizisinde rol alan Ebru Özkan Hakim dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Dizinin kadrosunda ayrıca Burak Dakak ve İlayda Alişan'ın da yer alacağı açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading