Yandex Metrica

Yılbaşında hangi kanalda hangi program var?

Yılbaşında hangi kanalda hangi program var?

Yılbaşında hangi eğlence programlarının yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Peki bu yılbaşı televizyonda hangi kanalda hangi program yayınlanacak? İşte 31 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak programlar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:34

Yeni yıla girmeye yalnızca saatler kaldı. Yılbaşı gecesi televizyonda hangi eğlence programlarının yayınlanacağı merak ediliyor. Peki yılbaşında televizyonda hangi programlar yayınlanacak? İşte detaylar...

Kanal D'de Hakan Altun, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'nin ev sahibi olduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programı Cuma akşam 20.00'de ekrana gelecek. Programda Hande Yener, Cengiz Kurtoğlu, Uğur Aslan, Coşkun Sabah, Resul Dindar, Özgür Can Çoban, Harem, Ömer Faruk Bostan, Rumeli Orhan&Kemal ve Ankaralı Coşkun konuk olacak.

İbo Show Yılbaşı Özel programı konukları arasında Serdar Ortaç, Gülben Ergen, İrem Derici, Mahmut Tuncer, Ceylan, Ümit Besen, Şafak Sezer, İdo Tatlıses, Serdar Ortaç ve Oryantal Didem yer alıyor.

Kim Milyoner Olmak İster de yılbaşı gecesi ekrana gelecek programlar arasında. Yarışma programı, Ferman Akgül ve Serkan Kaya'yı konuk edecek. 

Güldür Güldür Yılbaşı Özel programına Ümit Karan, Tuncay Şanlı, Olcay Şahan, Buray, Hami Mandıralı, Kobra İbrahim, Kobra Murat, Emel Sayın ve Erdal Erzincan konuk olacak.

TV8'de ekrana gelecek olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Pınar Deniz-Kaan Urgancıoğlu, Barış Arduç-Fahriye Evcen, Merve Dizdar, Burcu Özberk-İlhan Şen, Melis Sezen ve Eda Ece'yi ağırlayacak.

TRT1'de Seksenler Yılbaşı Özel bölümü yayınlanırken, Fox TV'de Yalancı Sevgilim izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading