Yandex Metrica

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bombayı patlattı! Şevval Sam'la ilgili gerçek ortaya çıktı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bombayı patlattı! Şevval Sam'la ilgili gerçek ortaya çıktı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, rol arkadaşı Sevda Erginci ile bir araya geldi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Ece, Yasak Elma hakkında açıklamalarda bulundu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:36

Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisi, beş sezondur Fox TV'de reyting rekorları kırıyor. 6. sezonda final yapmaya hazırlanan dizide birçok oyuncunun devam etmeyeceği ortaya çıkmıştı. Ancak dizinin Ender'i Şevval Sam'ın durumu belirsiz kalmıştı. Eda Ece'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Tatilden dönen Eda Ece, bir dönem rol arkadaşı olduğu Sevda Erginci ile yemek çıkışı objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ece, hem Şevval Sam hakkında hem dizinin yeni sezonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ŞEVVAL SAM YASAK ELMA'DAN AYRILIYOR MU?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Eda Ece, "Ekim ayında Yasak Elma ekibi toplanacak. Bir final sezonu yapmak için ekim ayında toplanıyoruz. Yasak Elma’ya hak ettiği finali yapalım. Sonrasına bakacağız. Şevval dizide kalıyor. Biz 6’ya bir sezon finali yapacağız." dedi.

Yoğun konser takvimi olan Şevval Sam, aynı zamanda Medyapım'ın Ru isimli dizisinde de rol alıyor. Sam bu nedenle Yasak Elma'nın ilk bölümlerinde Urla ve İstanbul arasında mekik dokuyacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading