Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yasak Elma final mi yapıyor? Birinciliği kaybetti, reytinglerdeki büyük düşüş dizinin hayranlarını korkuttu

Yasak Elma final mi yapıyor? Birinciliği kaybetti, reytinglerdeki büyük düşüş dizinin hayranlarını korkuttu

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma beşinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin reytinglerde düşüş yaşamasının ardından final yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:28

2018 yılında yayın hayatına başlayan Yasak Elma, 5. sezonun yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda pazartesi akşamları zirvedeki yerini bırakmayan Yasak Elma, reytinglerde rakiplerinin gerisine düştü.

Bu sezon Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başlamasıyla reytinglerde birinciliği kaybeden Yasak Elma, ikinciliği de başka bir yapıma kaptırdı. Dizi, 13 Aralık akşamı 124. bölümüyle ekrana geldi. Alparslan dizisi hem total grubunda hem ABC1'de birinci olurken, AB'de ikinci sıraya yerleşti. Fox TV ana haber bülteni AB ve ABC1 gruplarında ikinciliği elde etti. Total grubunda ikinci sıraya ise Esra Erol yerleşti. 

Uzun süre reytinglerin birincisi konumunda olan Yasak Elma, rakiplerinin gerisinde kalarak üçüncülüğe geriledi. Dizi hakkında şimdilik bir final kararı bulunmuyor. Yasak Elma'nın 6. sezonunun yapılmasına karar verilmişti ama bu durum reytinglerin düşmesi durumunda değişebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading