Yandex Metrica

Yasak Elma Ender öldü mü, Şevval Sam ayrılıyor mu? Eda Ece Disney Plus gecesinde bombayı patlattı!

Yasak Elma Ender öldü mü, Şevval Sam ayrılıyor mu? Eda Ece Disney Plus gecesinde bombayı patlattı!

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın yeni sezonda olmayacağı iddia edilmişti. Dün akşam Disney Plus tanıtım gecesine katılan Eda Ece, rol arkadaşı hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamada bulundu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:24

Fox TV'de 5 sezondur ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisi, 13 Haziran'da sezon finali yaparak ekrana ara verdi. 6. sezon için onay alan dizide Berk Oktay'ın ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Daha sonra Ender karakterine hayat veren Şevval Sam'ın da yeni sezonda kadroda olmayacağı öne sürülmüştü. Eda Ece'den konuyla ilgili açıklama geldi.

"ŞEVVAL DİZİDEN AYRILMADI"

Disney Plus lansmanına katılan Eda Ece,  "Şevval diziden ayrılmadı. Onu da burada söylemiş olayım. Patronumuzun kararı... Dedi ki; bir ay dinlenin sonrasında konuşalım... Bize bir ay müsaade ettiler. Bir ay sonra konuşacağız" ifadelerini kullandı.

HEM TELEVİZYON HEM DİJİTAL

Disney'in tanıtımında yer almasıyla dikkat çeken Ece, "Hem kanala hem de dijitale çalışacağım. Projem henüz belli değil, önümüzdeki aylarda netleşir" diyerek dijital platform projesinin de müjdesini vermiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading