Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yasak Elma dizisinde şaşırtan ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Yasak Elma dizisinde şaşırtan ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Fox TV'nin Yasak Elma dizisi beşinci sezonda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide herkesi üzen bir ayrılık yaşanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:12

Entrikalı ve heyecanlı bölümleriyle ilgiyi beş sezondur üzerinde tutmayı başaran Yasak Elma dizisi, Pazartesi akşamlarına damga vuruyor. Altıncı sezonu için hazırlıklarına başlanan dizi, Haziran ayında sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Melisa Doğu'nun yer aldığı dizide bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çetin karakterini canlandıran oyuncu Erdal Bilingen diziye veda edecek. Doğan'ın Çetin'e emir vererek yok etmesini istediği Doğan, hedef şaşırtıp kendisini Çetin'in kurtardığını söyleyecek. Bu durum tüm dengeleri değiştirirken, diziye Doğan için yeni bir sağ kol girecek.

Erdal Bilingen'in sağlık sorunları nedeniyle ayrılık kararu aldığı öne sürülmüştü. Doğan'ın yeni sağ kolunu Ersel Şibel'in canlandıracağı söyleniyordu. Ancak şimdilik bu konuyla ilgili net bir gelişme bulunmuyor.

Yasak Elma, 13 Haziran tarihinde sezon finali yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading