Yandex Metrica

Sitede Ara

Yasak Elma 142. bölümden fragman yayınlandı! Çağatay'a araba çarpıyor! 'İkiniz de tehlikedesiniz'

Yasak Elma 142. bölümden fragman yayınlandı! Çağatay'a araba çarpıyor! 'İkiniz de tehlikedesiniz'

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 142. bölümünden fragman yayınlandı. Ekin, Doğan'a kendisini kurtaranın Çetin değil Çağatay olduğunu söylerken, fragmana damgasını vuran olay Çağatay'a araba çarpması oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:14

Fox TV'nin pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi beşinci sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizi, entrika dolu yeni bölümleriyle milyonları ekran başına kilitliyor. 

Başrollerinde Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Yasak Elma'nın 142. bölümünden fragman yayınlandı. 

Fragmanda Kumru ve Yıldız arasında atışmalar devam ederken, aile yemeği yapıldığı görüldü. Diğer yandan Ekin, Doğan'a "Çetin'i boşuna harcadınız. Halbuki beni kurtaran Çetin değildi, Çağatay'dı." diyor.

Doğan'dan intikam almak isteyen Ekin'in "Düğün günü herkesin içinde Doğan'ın yaptığı her şeyi bir bir anlatacağım" dediği duyuluyor. Çağatay ise Yıldız'ı "Bu evde ikiniz de tehlikedesiniz bu adamın sağı solu belli değil" diyerek uyarıyor. Fragmanın sonunda ise Çağatay'a araba çarpmasıyla Yıldız şoke oluyor.

Yasak Elma 142. bölüm, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Fox TV'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading