Yandex Metrica

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz yürekleri hoplattı! Duştan iç çamaşırlı pozunu paylaştı, Instagram'ı adeta salladı

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz yürekleri hoplattı! Duştan iç çamaşırlı pozunu paylaştı, Instagram'ı adeta salladı

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da canlandırdığı Ceylin karakteriyle beğeni toplayan Pınar Deniz, duştan iç çamaşırlı pozunu paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:03

Vatanım Sensin, Kardeşim Benim, Aşk101 gibi yapımlarda rol alan Pınar Deniz, şimdilerde Yargı dizisinde canlandırdığı avukat Ceylin karakteriyle adından övgüyle söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da magazin gündeminde sıkça kendisine yer buluyor. 

Geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, son paylaşımıyla gündeme geldi. Duştan iç çamaşırlı pozunu takipçileriyle paylaştı. Deniz'in o paylaşımına kısa süre içinde binlerce yorum geldi.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

"NEDEN BÖYLE BİR ŞEYE İHTİYAÇ DUYDUN?"

Bazı takipçileri fotoğrafı beğenirken, bazı kullanıcılardan eleştiriler geldi. "Bu poza gerek var mıydı?", "Bunu da meşhur ettiniz", "Neden böyle şeye ihtiyaç duydun?", "Hiç yakışmadı" gibi yorumlar yapıldı.

İşte Pınar Deniz'in Instagram'da olay yaratan paylaşımı...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading