Yandex Metrica

Yargı'nın başarılı oyuncusundan dizi rekoru! 3 yapımda birden rol alacak

Yargı'nın başarılı oyuncusundan dizi rekoru! 3 yapımda birden rol alacak

Kanal D'nin beğeniyle takip edilen dizisi Yargı'nın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna İbrahim Şentürk dahil oldu. Oyuncu aynı anda 3 dizide birden rol alarak bir ilke imza atmış olacak.

Sinema / Dizi

02.03.2024, 19:28

Kanal D'de pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kadroya Nergis Öztürk'ün katılmasından sonra bir isim daha dahil oldu. Arka Sokaklar dizisinde son 2 haftadır Ercü karakterini oynayan İbrahim Şentürk, Yargı'nın kadrosuna dahil oldu. Şentürk, dizide Eren Başkomiser'in ekibinden bir polise hayat verecek.

Medyaradar'ın haberine göre Şentürk, Star TV'nin perşembe akşamları yayınlanan dizisi Benim Hayatım'da da 'Avukat Ömer'i canlandıracak. Oyuncu böylece 3 dizide birden rol alarak Türk dizi tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş olacak.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

İBRAHİM ŞENTÜRK KİMDİR?

1 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da doğan İbrahim Şentürk, 36 yaşındadır. Oyuncu, Menajerimi Ara, İkizler Memo Can ve Çukur dizilerinde de rol almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading