Yandex Metrica

Yargı İnci'yi kim öldürdü? Yargı'da katil belli oldu!

Yargı İnci'yi kim öldürdü? Yargı'da katil belli oldu!

Kanal D ekranlarının Ay Yapım imzalı Yargı dizisi dün akşam 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizide haftalardır İnci'nin katili merak ediliyordu. Yargı'da katilin kim olduğu ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 04:34

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren seyircilerin ilgisini çekmeyi başaran Yargı dizisi dün akşam beşinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İnci'nin cinayetiyle ilgili gizem çözülmeye başladı. Seyircilerin "Yargı İnci'yi kim öldürdü?", "Yargı katil kim?" soruları yanıt buldu. İşte İnci Erguvan'ın katili...

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YARGI İNCİ'Yİ KİM ÖLDÜRDÜ, KATİL KİM?

17 Ekim akşamı ekrana gelen bölümde Zafer, Çınar'ın avukatlığını yaptığı için Ceylin'i evden kovdu. Emniyete giden Ceylin, kardeşi İnci'nin Çınar'la buluştuktan sonra bindiği taksiyi buşmak için Eren'den yardım istedi. Ardından Ilgaz, Ceylin'i ofisi götürerek onunla ilgilendi. İkili, taksi duraklarını gezerek İnci'yi sormak için harekete geçti.

Bu sırada Engin Tilmen, Çınar'ın söylediklerinin ifadeye ekleneceğiyle ilgili savcı ile konuştuğunu anlattı. Ceylin'in telefonunu ofiste unutması nedeniyle ofise çıkan Ilgaz, Engin'in İnci'nin boyunluğunu kokladığını görüp şüphelendi.

Bu sırada Yekta, salondaki tüm mobilyaları değiştirerek evdeki mobilyaları yaktırdı. Olanlardan habersiz olan Engin ise sokakta kalan Ceylin'i alarak eve gitti. İkisinin mutfakta oturduğu sırada Ceylin, kardeşi İnci'nin yaptığı kağıt gemilerden birini davlumbazın üzerinde gördü. Şoka giren Ceylin, Yekta'nın gelmesiyle apar topar Ilgaz'ın yanına gitti.

Ceylin gittikten sonra avukat Yekta Tilmen ise cam küllük ve İnci'nin küpesini sakladı. Ceylin ise Ilgaz'a kardeşi İnci'nin Tilmen Ailesi'nin evinde öldürüldüğünden emin olduğunu söyledi.Pars'ın bunlara inanmayacağını söyleyen Ilgaz ise Ceylin'e bir oyun kurabileceklerini söyledi. İkili, İnci'nin katilini bulmak için harekete geçti.

Zafer'i arayan kişi, İnci'yi kimin öldürdüğünü gördüğünü ve çöp konteynerine 200 bin TL bırakmasını söyledi. Zafer, telaşla Yekta'ya giderek bunu yapmalarını söyledi. Yekta ise Zafer'i göndererek taksiyle yola çıktı. Konuşulanları duyan Engin'in paniği dikkat çekti.Konteyner'ın orada bekleyen Ceylin ve Ilgaz, parayı getiren kişinin Engin olduğunu gördü. Haftalardır merakla beklenen katilin Engin Tilmen olduğu ortaya çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading