Yargı dizisinde şoke eden sahne! 'Engin ölmedi'

Yargı dizisinin yeni bölümü merak edilirken, dizinin 15. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Engin'in ölümünden sonra Ceylin cezaevine gönderiliyor. Seda'nın sözleri ise seyirciyi şoke etti.
Kanal D'nin Yargı dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Dizi, iki haftalık aranın ardından 9 Ocak Pazar akşamı yeniden ekrana dönüyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yargı'nın 15. bölümünden 2. fragman geldi.
Onur Durmaz'ın hayat verdiği Engin karakterinin hikayedeki rolünün bu kadar kısa olması herkesi şaşırtmıştı. Ancak yayınlanan yeni fragmanda Engin'le ilgili bir gizemin olduğu görülüyor. Karakterin akıbeti henüz bilinmezken, Engin'i öldürdüğü iddiasıyla Ceylin tutuklanarak cezaevine gönderiliyor.
Fragmanda Nergis Öztürk'ün canlandırdığı Seda'nın Yekta'ya söylediği sözler kafaları karıştırdı. Seda "Tam sana göre bir taşla iki kuş. Olmadı, Engin ölmedi." diyor. Bu durum Engin'le ilgili bir ters köşe gelebileceğini gösteriyor olabilir.
Yargı 15. bölüm, 9 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek.
