Yandex Metrica

Yargı 9. bölümden nefes kesen fragman! Zafer öldü mü?

Yargı 9. bölümden nefes kesen fragman! Zafer öldü mü?

Yargı dizisinin heyecan dolu 8. bölümünün ardından yeni bölüm merakla bekleniyor. Yargı 9. bölümden fragman seyircilere sunuldu. Peki Yargı dizisinde Zafer öldü mü?

Sinema / Dizi

27.03.2024, 01:22

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolleri paylaştığı Yargı dizisinde heyecan sürüyor. 8. bölümde Metin, Çınar'ı korumak için Zafer'in cesedini yok etmeye çalışmıştı. Ancak bölüm sonunda bagajdaki ceset birden ortadan kayboldu. Seyirciler Zafer'in ölüp ölmediğini merak ederken, Yargı 9. bölümden fragman yayınlandı.

Fragmanda Metin, 55 yaşlarında bir ceset bulunduğu anonsuyla sarsılırken, videonun sonunda Ilgaz ve Ceylin arasında romantik bir an yaşanıyor.

Yargı 9. bölüm resmi özeti şöyle: Engin, cinayeti babasının üzerine yıkarak serbest kalıyor ve Ceylin çileden çıkıyor. Ilgaz ise büyük bir oyunun içinde olduklarını düşünür. Metin, Zafer'in cesedinin peşindeyken, arabanın Ilgaz'da olması onu iyice telaşlandırıyor. Ancak Zafer'in cesedinin arabada olmadığını öğrenen Metin, bir erkek cesedinin bulunduğu anonsu gelince köşeye sıkışıyor.

Yargı 9. bölüm, 14 Kasım Pazar akşamı Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading