Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yargı 10. bölümden heyecanlandıran fragman! Zafer'in cesedini kim aldı?

Yargı 10. bölümden heyecanlandıran fragman! Zafer'in cesedini kim aldı?

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı'nın 10. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Fragmanda Ilgaz'la Ceylin arasındaki gerginlik dikkat çekiyor. İşte Yargı 10. bölüm fragmanı...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:19

Ali Bilgin'in yönettiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi, sezona damgasını vurmaya devam ediyor. Her bölüm aksiyon ve gizemiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yargı'nın 10. bölümünden fragman yayınlandı.

Geçtiğimiz bölüm Engin'in tutuklanmasının ardından vedalaşan Ceylin ve Ilgaz arasında soğuk savaş başlar. Herkes evlilikleri nedeniyle ikiliyi sorgularken, onlar da kendi aralarındaki ilişkiyi çözmeye çalışır.

Merdan uzun yılların ardından problemleri çözecek bir fırsat yakalamıştır. Metin'in sırrını artık o da biliyordur. Diğer yandan Ilgaz, Pars'ı köşeye sıkıştırır. Cinayet akşamı Yekta ile birlikte olduğunu bildiğini Pars'a açıklar.

Fragmanda Metin'in Merdan'a "Biliyosun" demesi üzerine Merdan'ın, "Biliyorsun ben her şeyi her zaman bilirim" demesi dikkat çekiyor. Merdan ise "Cesedi sen mi aldın?" diye soruyor.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin üstlendiği Yargı'nın 10. bölümü 21 Kasım'da Kanal D'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading