Yandex Metrica

Yalnız Kurt dizisinde dikkat çeken Muhsin Yazıcıoğlu ve Abdi İpekçi detayı!

Yalnız Kurt dizisinde dikkat çeken Muhsin Yazıcıoğlu ve Abdi İpekçi detayı!

Osman Sınav'ın Yalnız Kurt dizisi izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen dizinin fragmanında Muhsin Yazıcıoğlu suikastına yer verilmesi dikkat çekti.

Sinema / Dizi

29.03.2024, 07:35

Osman Sınav'ın büyük ses getirecek Yalnız Kurt dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak olan dizi, terör olaylarını, toplumsal kırılmaları ve geçmiş dönem darbelerini konu alacak. Yalnız Kurt'tan geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım çok konuşulmuştu.

"Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur" sloganıyla dikkat çeken dizi, henüz yayınlanmadan adından söz ettirmeyi başardı. Fragmanda geçmiş dönemlerde toplumu etkileyen birçok olaya dair gazete manşeti yer alıyor ve açılışta "Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Ama artık yeter! Unutma, unutturma. Kanlı tuzaklar, kirli  kirli oyunlar, hain planlar, ihanetler, cinayetler... Efsane yeniden başlıyor." ifadeleri dikkat çekiyor.

Tanıtımda, terör örgütü PKK'nın katliamları, Abdi İpekçi suikastı, Madımak olayı, 15 Temmuz darbe girişimi gibi toplumu derinden etkileyen olaylara dair gazete küpürleri görülüyor. Diğer yandan Muhsin Yazıcıoğlu suikastına dair küpürler de dizide suikaste dair bir hikayenin yer alacağını düşündürdü.

Golyat'a karşı verilen mücadeleyi ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt'un oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Deniz Evin, Murat Han ve Polat Bilgin gibi isimler yer alıyor. 

Yalnız Kurt için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Dizinin 'Yakında' seyirci karşısına çıkacağı biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading