Yandex Metrica

Yalnız Kurt 2. sezon bomba gibi geliyor! Osman Sınav imzalı diziye usta isim katıldı

Yalnız Kurt 2. sezon bomba gibi geliyor! Osman Sınav imzalı diziye usta isim katıldı

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisi 2. sezon için sete çıkıyor. Yeni sezonda hikayesi yenilenen diziye yeni oyuncular da dahil oldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:46

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek ve Ekmek Teknesi gibi birçok unutulmaz projeye imza atan Osman Sınav'ın son projesi Yalnız Kurt, geçtiğimiz sezon seyirci karşısına çıktı. M. Çağatay Tosun'un yönetmenliğini yaptığı, Murat Koca ve Aybars Bora Kahyaoğlu'nun kaleme aldığı dizi, derin ilişkilere ayna tutuyor. 

Osman Sınav'ın "Yepyeni bir dizi izleyeceğiz" açıklamasını yaptığı Yalnız Kurt, ikinci sezonda daha iddialı bir şekilde ekrana gelecek. Dizinin hikayesi, oyuncu kadrosu ve mekanları yenilendi. 

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YEPYENİ BİR YALNIZ KURT GELİYOR

İddialı projenin kadrosuna Jessica May, Yalçın Hafızoğlu, Burak Sergen, Hakan Bilgin, Gökçe Özyol, Hazım Körmükçü, Cihan Kurtaran, Recep Çavdar ve Alper Saylık katılmıştı. Kadroya usta bir oyuncu daha dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, heyecanla beklenen dizinin kadrosuna usta aktör ve dublaj sanatçısı Mert Asutay katıldı.

Asutay, son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci'nin babasına hayat vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading