Yandex Metrica

Yalı Çapkını Korhan Ailesi gerçekte hangi aile? Yalı Çapkını dizisi hangi ünlü ailenin hikayesi?

Yalı Çapkını Korhan Ailesi gerçekte hangi aile? Yalı Çapkını dizisi hangi ünlü ailenin hikayesi?

Star TV'nin Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitliyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi büyük ilgi gördü. Dizideki Korhan Ailesi'nin ise gerçekte kim olduğu merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 21:36

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ ve Gözde Kansu'nun bir araya geldiği Yalı Çapkını dizisi, gündemden düşmüyor. Star TV'nin cuma akşamları ekrana gelen dizisi, kısa süre içinde geniş izleyici kitlesine ulaşarak reytinglerde zirveye yerleşmeyi başardı.

Reytinglerde 10 bandını geçen dizi, her bölümüyle YouTube'da da izlenme rekorları kırıyor.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

YALI ÇAPKINI KORHAN AİLESİ GERÇEKTE KİM?

Dizideki ünlü zengin ailenin gerçekte kim olduğu izleyicilerin en merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bir sosyal medya kullanıcısı, dizideki ailenin gerçekte Altınbaşlar olduğunu öne sürdü.

"@soullyau" isimli kullanıcı, paylaşımında  "Günlerdir stalk edişimin sonucunda Yalı Çapkını Korhan ailesinin gerçek kimlikleri Altınbaş ailesi, yani bütün oklar bu aileyi gösteriyor. İşleri mücevher mağazası ve Antepli bir aile. Vakkas adıyla mağaza açmışlar. "Vakkas" ismi dizide de kullanıldı hatırlarsanız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0


Loading