Yandex Metrica

Yalı Çapkını dizisinde ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu! Sosyal medya hesabından veda etti

Yalı Çapkını dizisinde ayrılık! Kimse bunu beklemiyordu! Sosyal medya hesabından veda etti

Yalı Çapkını dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sevilen dizide bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı. Dizide İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı projeye veda edeceğini duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:07

OGM Pictures'ın Star TV için hazırladığı Yalı Çapkını dizisi büyük ilgi görüyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Diren Polatoğulları, Çetin Tekindor gibi isimlerin bir araya geldiği dizi reytinglerde zirveyi kimseye bırakmıyor. Dizi, her hafta izlenme rekoru kırarak sezona damgasını vurdu.

Sevilen dizide bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı. Dizide İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı, projeden ayrılma kararı aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından haberi duyurarak izleyicilere veda etti.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

"YAPIMLA ANLAŞARAK SONLANDIRMA KARARI ALDIK"

Instagram hesabından açıklama yapan Fırıncı, şu ifadeleri kullandı:

"Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin ratingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading