Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yalancı ve Mumları reytinglerde nasıl başladı?

Yalancı ve Mumları reytinglerde nasıl başladı?

Mistresses dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizisi 3 Ekim akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Peki Yalancı ve Mumları dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:04

Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir'in yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi 3 Ekim pazar akşamı ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Dört kadının yaşadıklarını anlatan dizinin ilk bölümü izleyicilerden olumlu yorumlar aldı. Ancak reyting sonuçları herkesi şaşırttı. Mistresses dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları, reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı.

Total grubunda onuncu sırada yer alan dizi, AB ve ABC1'de ise yedincilik elde etti. Pazar akşamları TRT1'de Teşkilat, Kanal D'de ise Yargı gibi güçlü diziler ekrana geliyor. 3 Ekim 2021 reytinglerinde Teşkilat tüm gruplarda birinci sıraya yerleşirken, ikinci sırada Yargı dizisi yer aldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar,  Feyyaz Duman, Melike Güner, İsmail Demirci ve İlker Kızmaz gibi isimler yer alıyor.

Yalancı ve Mumları'nın yayın hayatına devam etmek istiyorsa reytinglerini artırması gerekiyor. Dizinin performansının nasıl ilerleyeceğini önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading