Yandex Metrica
SON DAKİKA
Will Smith'li 'King Richard' filminden yeni fragman

Will Smith'li 'King Richard' filminden yeni fragman

Will Smith’in Serena ve Venus Williams'ın babası Richard Williams'a hayat verdiği King Richard filminden yeni fragman paylaşıldı. Film Kasım ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:10

2018 Sundance Film Festivali'nden ödülle dönen Monsters and Men filmine imza atan Reinaldo Marcus Green, ikinci uzun metrajını biyografik filmle yapıyor. King Richard filminden yeni fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Film, başarılı tenis oyuncularından Serene ve Venus Williams'ın babası Richard Williams'a odaklanıyor.

Richard Williams'a Will Smith, Venus ve Serena Williams'a ise Saniyya Sidney ve Demi Singleton hayat veriyor.

King Richard, kızlarını tenis oyuncusu olarak yetiştirmek için büyük çaba sarf eden ve tarihin gördüğü en iyi kadın tenisçilerden Venus ve Serena'yı yetiştiren Richard Williams'ı konu alıyor. Williams, kızları için 78 sayfalık bir plan hazırlamış ve onlar için birçok zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalmıştı.

Reinaldo Marcus Green'in yönettiği, Zach Baylin'in senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Aunjanue Ellis, Tony Goldwyn, Andy Bean, Jon Bernthal, Kevin Dunn ve Craig Tate gibi isimler yer alıyor.

Dünya prömiyerini Telluride Film Festivali'nde yapan ve büyük beğeni toplayan film, 19 Kasım'da sinemalarda olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading