Yandex Metrica

Will Smith'in Oscar Ödülü geri mi alınacak? Akademi'den 'şiddet' açıklaması geldi

Will Smith'in Oscar Ödülü geri mi alınacak? Akademi'den 'şiddet' açıklaması geldi

94. Oscar Ödülleri bu gece yapılan törenle sahiplerini buldu. Törende şoke eden anlar yaşandı. Will Smith, karısıyla ilgili şaka yapan sunucu Chris Rock'a tokat attı. Akademi'den konuyla ilgili açıklama gelirken, Will Smith'in ödülünün geri alınabileceği öne sürüldü.

Sinema / Dizi

21.03.2024, 15:21

Bu yıl 94. kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni, Los Angeles'ta gerçekleştirildi. Törende Ukrayna ile ilgili mesaj verilirken, geceye damga vuran bir olay yaşandı. Sunucu Chris Rock'ın Will Smith'in saçkıran hastalığı geçiren Jada Pinkett Smith'in saçıyla ilgili şaka yapması gergin anlara neden oldu.

Chris Rock, "Dua ediyorum Smith kazansın diye" dedikten sonra yanında oturan karısı Jada'ya "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Bu sözlerin ardından sahneye yürüyen Will Smith, Chris Rock'a tokat attı ve "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. Chris Rock'ın şaka yaptığını söylemesi üzerine Smith bir kez daha "Karımın adını ağzına alma" dedi. 

Rock, "Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi" ifadelerini kullandı.

Olaya ait görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Will Smith, King Richard filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Teşekkür konuşması için sahneye çıkan Smith, gözyaşlarını tutamadı. Konuşmasına "Richard Williams ailesinin büyük bir savunucusuydu." diye başlayan Smith, hayatı boyunca insanları korumanın görevi olduğunu söyledi.

Smith, Oscar ödüllü Denzel Washington'ın kendisini "Duygularının en yüksek olduğu anda dikkatli ol. Şeytan o zaman senin için gelir" uyardığını söyledi. 

Başarılı oyuncu, " Akademi'den özür dilemek istiyorum. Umarım akademi beni tekrar davet eder" derken, Akademi törenin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Mesajda, "Akademi hiçbir şekilde şiddeti hoş görmez" ifadesi yer aldı.

Smith'in Akademi'nin davranış kurallarını çiğnemesi nedeniyle Oscar ödülünün geri alınabileceği iddia edildi. Will Smith, Sidney Poitier, Denzel Washington, Jamie Foxx ve Forest Whitaker'ın ardından En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanan 5. siyahi oyuncu olmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading