Yandex Metrica
SON DAKİKA
Will Smith başrollü King Richard filminden ilk fragman

Will Smith başrollü King Richard filminden ilk fragman

Will Smith'in Williams kardeşleri canlandırdığı King Richard filminden ilk fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Film, Kasım ayında gösterime girecek.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:43

Son olarak Bad Boys for Life filmiyle izleyici karşısına çıkan Will Smith, yeni projesiyle beyaz perdeye dönüyor. Warner Bros., merakla beklenen spor draması King Richard'ın ilk fragmanını yayınladı.

Film, Richard Williams'ın ilham verici gerçek hikayesine dayanıyor. Azimli bir baba olan Richard'ın, tenis sporunda tarihin gördüğü en iyi kadın tenisçilerden ikisi olan Venus ve Serena'yı yetiştirmesini konu alıyor.

Serena ve Venus'un tenis kariyerleri için 78 sayfalık bir plan hazırlayan Williams, onların geleceklerine dair net bir vizyonla hareket etmiş ve onların bu alanda kendilerini geliştirmesi için birçok zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalmıştı.

Fragmanda Richard'ın kızlarına "Bu dünyanın Richard Williams'a asla saygısı olmadı. Ama hepinize saygı duyacaklar." dediği duyuluyor. King Richard, imkansızı başarmanın ve dünyayı etkilemenin bir yolu olarak azmi, sarsılmaz inancı ve ailenin gücünü gösteriyor.

Reinaldo Marcus Green'in yönettiği, Zach Baylin'in yazdığı filmin oyuncu kadrosunda Will Smith'e Saniyaa Sidney, Demi Singleton, Jon Bernthal, Tony Goldwyn, Andy Bean, Kevin Dunn ve Craig Tate gibi isimler eşlik ediyor.

King Richard, 19 Kasım'da gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading