Yandex Metrica
SON DAKİKA
Vin Diesel başrollü Fast and Furious 9'dan yeni klip!

Vin Diesel başrollü Fast and Furious 9'dan yeni klip!

Fast and Furious serisinin dokuzuncu filmi olan F9'dan vizyon öncesi yeni bir video yayınlandı. Film, 25 Haziran'da sinemalarda izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

Fast and Furious efsanesinin yeni filmi vizyon için gün sayıyor. Universal Pictures, serinin uzun süredir beklenen son filminden yeni bir video yayınladı. Fandango aracılığıyla yayınlanan klipte, Vin Diesel'in canlandırdığı Dom'un, kardeşi Jakob ile bir yabancının dairesinde göğüs göğüse dövüştüğü görülüyor.

F9 filminde aksiyon Londra'dan Tokyo'ya, Orta Amerika'dan Edinburg'a ve Azerbaycan'da bulunan gizli bir sığınaktan Tiflis'in kalabalık sokaklarına kadar tüm dünyayı sarıyor. Yol boyunca eski düşmanlar geri dönecek, tarih yeniden yazılacak ve ailenin gerçek anlamı test edilecek.

Dom, Letty ve oğlu Brian ile birlikte gözlerden uzakta sessiz bir hayat sürmektedir ancak tehlikenin her zaman barışçıl ufuklarda pusuya yattığını biliyorlar. Bu kez tehdit, Dom'u geçmiş günahlarıyla yüzleşmeye zorlayacak. Hızlı ve öfkeli ekibi, bu kez  şimdiye kadar karşılaştıkları en yetenekli suikastçı ve yüksek performanslı sürücü tarafından yönetilen dünyayı sarsan bir komployu durdurmak için bir araya geliyor: Dom'un terk edilmiş kardeşi Jakob liderliğindeki yıkıcı bir plan.

Oyuncu kadrosu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel ve Sung Kang ile Kurt Russell, Oscar ödüllü Helen Mirren, Charlize Theron ve John Cena gibi isimlerden oluşuyor. Ayrıca Grammy ödüllü Cardi B de Dom'un geçmişiyle bağlantısı olan bir kadını canlandıracak.

Justin Lin'in yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu Fast and Furious 9, 25 Haziran'da ABD'de gösterime girecek. Ülkemizde ise 18 Haziran'da gösterime girmesi planlanıyordu ancak sinema salonlarının açılışının 1 Temmuz'a ertelenmesiyle yeni gösterim tarihi belirsizleşti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading