Yandex Metrica

Vikings spin-off'u 'Vikings: Valhalla' dizisine ilk bakış!

Vikings spin-off'u 'Vikings: Valhalla' dizisine ilk bakış!

Netflix, Geeked Week etkinliğinde Vikings: Valhalla dizisinden ilk görüntüleri paylaştı. Dizi, Vikings olaylarından 100 yıl sonrasını konu alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:32

Vikings, History Channel'da altı sezonun ardından ekranlara veda etti. Altı sezon boyunca büyük bir başarı elde eden dizinin mirası Netflix'in daha önce duyurduğu spin-off projesi Vikings: Valhalla ile devam edecek.

Netflix, Geeked Week etkinliğinde Vikings: Valhalla dizisinden ilk görüntüleri paylaştı. Valhalla, dizi olaylarından 100 yıl sonrasında geçecek ve Viking Çağı'nın sonu olarak bilinen dönemde "şimdiye kadar yaşamış en ünlü Vikinglerden bazıları" olarak adlandırılan Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada ve Norman King William the Conqueror'u da içerecek.

Vikings'in yaratıcısı Michael Hirst baş yapımcı olarak geri dönüyor. Die Hard ve The Fugitive'i yazan Jeb Stuart, Hirst'le birlikte showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev alacak.

Resmi özete göre erkekler ve kadınlar, sürekli değişen ve gelişen dünyada hayatta kalmak için savaşırken yeni bir çığır açacaklar.

Dizide Leif Eriksson rolünde Sam Corlett, Freydis Eriksdotter rolünde Frida Gustavsson, Olaf Haraldsson rolünde Jóhannes Haukur Jóhannesson ve Earl Godwin olarak David Oakes yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading