Yandex Metrica
SON DAKİKA
Viggo Mortensen'li Crimes of the Future çekimleri başladı

Viggo Mortensen'li Crimes of the Future çekimleri başladı

David Cronenberg'ün bilim kurgu türündeki Crimes of the Future filminin çekimleri başladı. Filmin kadrosunda Viggo Mortensen, Léa Seydoux ve Kristen Stewart yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:45

David Cronenberg kamera arkasına geri döndü. Kanadalı yönetmenin Crimes of the Future isimli bilim kurgu filminin çekimleri Yunanistan'da başladı. Filmde Viggo Mortensen, Kristen Stewart, Lea Seydoux ve Scott Speedman rol alıyor. Çekimler Eylül 2021'e kadar devam edecek.

Resmi özete göre film, "insanlığın sentetik çevresine uyum sağlamayı öğrendiği çok da uzak olmayan bir geleceğe derin bir dalış" yapıyor. Evrim, insanları biyolojik yapılarını değiştirerek doğal durumlarının ötesine ve bir başkalaşıma götürmektedir. "Hızlandırılmış Evrim Sendromu" hızla yayılırken, bazıları trans hümanizmin benimser, bazıları ise bunu kontrol altına almaya çalışmaktadır. 

Mortensen, filmle ilgili açıklamasında "David Cronenberg ile bu yeni maceranın sadece iki gününde, Samuel Beckett ve William Burroughs ile birlikte çalıştığı bir hikayeye girmişiz gibi geliyor. Tam olarak buna veya başka bir şeye benzemeyen, ancak yine de garip bir şekilde tanıdık, dolaysız ve oldukça güvenilir hissettiren bir dünyaya çekiliyoruz. Hikayenin nereye varacağını görmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını Robert Lantos'un üstlendiği film, Cronenberg'i üç kez Oscar adayı olan Mortensen ile yeniden bir araya getiriyor. Film, Cronenberg'in 1999'daki eXistenZ'den bu yana ilk orijinal senaryosu olma özelliğini taşıyor.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading