Yandex Metrica

Ümran Safter imzalı Kabahat filminin çekimleri tamamlandı

Ümran Safter'in yazıp yönettiği uzun metraj film Kabahat'in çekimleri sona erdi. Filmde profesyonel oyuncuların yanı sıra köy sakinleri de yer alıyor.

Sinema / Dizi

24.04.2024, 22:51

Ödüllü belgesel filmleriyle tanınan Ümran Safter'in yönetmenliğini yaptığı, aynı zamanda senaryosunu da yazdığı Kabahat'in çekimleri tamamlandı. Çekimleri Çankırı'da gerçekleştirilen film, iki genç kızın sıra dışı dostluğunu ve dayanışmasını anlatıyor. Kabahat'in yapımcılığını Ekim Medya adına Suraj Sharma, görüntü yönetmenliğini ise Bertan Özer üstleniyor.

Daha önce ulusal ve uluslararası film festivallerinden ödül alan "Kadın Olmanın Günahı", "İstanbul'un Gözü", "Sevan Bıçakçı" ve "Kapıyı Açık Bırak" gibi belgesel filmlere imza atan Safter'in yazıp yönettiği ilk uzun metraj kurmaca film özelliğini taşıyor.

Filmde profesyonel oyuncuların yanı sıra yönetmenin akrabaları ve köy sakinleri de rol aldı. 

Filmin konusu şöyle:

"Ergenliğe henüz adım atan Reyhan, bu yaz da tatilini babaannesinin köy evinde geçirecektir. Fakat bu tatil öncekilere benzemeyecektir. Reyhan, arkadaşı Şükran'la birlikte yaşama dair yeni ve farklı şeyler keşfedecek, korkularıyla yüzleşecek, dostluk ve dayanışmanın ne olduğunu anlama ve test etme imkanı bulacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading