Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin rol aldığı dizi ve filmler

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin rol aldığı dizi ve filmler

Rusya ve Ukrayna arasında çıkan savaş dakika dakika takip ediliyor. Eski komedyen ve oyuncu olan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin oynadığı dizi ve filmler de merak konusu oldu.

Sinema / Dizi

26.03.2024, 22:51

Dünyanın gözü Ukrayna ve Rusya arasındaki sıcak savaşa çevrildi. Rusya'nın saldırıları karşısında Ukrayna halkının ve ordusunun direnişi devam ediyor. Eski komedyen ve oyuncu olan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski de ülkelerin tahliye talebini reddederek halkıyla birlikte direnişe katılıyor. Genç yaşta komedi grubunun üyesi olan Zelenski'nin rol aldığı yapımlar merak konusu oldu. İşte Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin oynadığı dizi ve filmler...

1978 yılında dünyaya gelen Zelenski, kariyerine 17 yaşında Rus komedi televizyonu KVN'de bir ekibe katılarak başladı. Daha sonra ise Kvartal 95 isimli bir komedi grubu kurdu. 2009 yılında Love in the Big City adlı filmde oynadı. Ancak asıl çıkışını 2015 yapımı Servant of the People dizisiyle yaptı.

LOVE İN THE BİG CİTY (2009)

New York'ta geçen filmin başrollerinde Vladimir Zelenski, Aleksey Chadov ve Ville Haapasalo yer alıyor. 2009 yapımı romantik komedi türünde olan filmi Maryus Vaysberg yönetti. Igor, Oleg ve Artem, Amerika'da çalışıyorlardır ve haz üzerine bir hayat yaşamaktadırlar. Ancak bir gün arkadaşların bu tasasız hayatı sona erer. Igor (Zelenski) bir diş hekimini canlandırmıştır.

OFFİCE ROMANCE.OUR TİME (2011)

Sarik Andreasyan tarafından yönetilen 2011 Rus-Ukrayna romantik komedi filmi Office Romance. Our Time,  Eldar Ryazanov'un yönettiği 1977 tarihli Sovyet filmi Office Romance'in yeniden çevrimidir.

Anatoly Novoseltsev (Zelenski), bir derecelendirme kuruluşunda finansal analisttir. Fanatik bir motorcu ve iki çocuk babası olan Novoseltsev'in arkadaşı Olga Petrovna Ryzhova, onu bölüm başkanı olmaya ikna etmeye çalışır. Şirketin acımasız ve sevilmeyen CEO'su Luidmila Kalugina'nın hayatı Anatoly Novoseltsev'i tanımasıyla değişir.

LOVE İN THE BİG CİTY 2 (2012)

Üç bahtsız kahraman Igor, Artem ve Oleg - St. Valentine'den başka bir ders için geri döner. Bu kez babalığın gerçek değerini öğrenmeleri gerekmektedir. Marius Balchunas'ın yönettiği, Andrey Yakovlev'in yazdığı filmde Vladimir Zelenski, Aleksey Çadov ve Vera Brejnev ile başrolleri paylaştı.

RZHEVSKY VERSUS NAPOLEON (2012)

Marius Balchunas'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film 19. yüzyılın başında Rusya'da geçmektedir. Ülke çapında ilerleyişini sürdüren Napolyon Avrupa'yı fethetmiş ve Moskova'yı ele geçirmiştir. Rus generaller Napolyon'u durdurmak için Leiutenant Rzhevskiy'yi gönderir. Vladimir Zelenski, filmde Napolyon'u canlandırmıştır.

8 FIRST DATES (2012)

Vera bir TV yıldızı, Nikita veterinerdir. Bir sabah tüm planlar alt üst olur. Eğlence dolu bir akşam sonrası Vera, Nikita ile yatakta uyanır. Bunun partinin bir sonucu olduğuna karar vererek farklı yönlere giderler. Ancak ertesi gün her şey tekrar eder. David Dodson, Sasha Malarevsky ve Alexander Yurchikov'un yönettiği filmde Zelenski, Oksana Akinshina ve Denis Nikiforov ile rol aldı.

LOVE IN VEGAS (2014)

Kadın bir tatile çıkmış, kocası ise çocuğuyla kalmıştır. Igor, Artyom ve Sauna, onları hangi maceranın beklediğini bilmedikleri karmaşık bir duruma düşer.

8 NEW DATES (2015)

Vera ve Nikita, üç yıldır evlidirler. Bir tartışmanın ortasında "normal bir erkek" ve "iyi bir eş"in nasıl olması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunurlar. Ertesi sabah herkes mükemmel bir diğer yarısıyla uyanır. Nikita'nın sarışın ve harika aşçı olan bir karısı, Vera'nın kendisine en sevdiği kahvaltılık kruvasanları getiren sevecen iş adamı bir kocası vardır.

SERVANT OF PEOPLE (2015-2019)

Servant of the People, Vladimir Zelenski tarafından yazılan ve hayata geçirilen siyasi hiciv komedi dizisidir. 30'lu yaşlarında bir tarih öğretmeni, öğrencilerinden birinin çektiği bir videonun viral olmasının ardından beklenmedik şekilde Ukrayna Devlet Başkanı seçilir. Dizinin yapımcılığını Zelenski tarafından kurulan Kvartal 95 üstlenmiştir. Zelenski, lisede tarih öğretmeni olan Vasyl Petrovych Holoborodko karakterine hayat vermiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading