Yandex Metrica

Üç Kuruş setinde büyük gerginlik! Uraz Kaygılaroğlu yönetmenle kavga edip seti terk etti

Üç Kuruş setinde büyük gerginlik! Uraz Kaygılaroğlu yönetmenle kavga edip seti terk etti

Show TV'de ekrana gelen Üç Kuruş dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Uraz Kaygılaroğlu'nun seti terk ettiği daha sonra yönetmenle kavga ettiği öne sürüldü.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:30

Show TV'nin yeni sezonda izleyici ile buluşturduğu Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ay Yapım'ın Çukur'un ardından hayata geçirdiği Üç Kuruş'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Dizide Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun yönetmenle kavga ettiği iddia edildi.

Üç Kuruş dizisi için imaj değişikliği yapan ünlü oyuncu, iddiaya göre yoğun iş programından bunalarak seti terk etti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; çok yorulduğunu söyleyen oyuncu, işi bıraktığı gün geri dönmedi. Ertesi gün sete döndüğünde Kaygılaroğlu ve Sinan Öztürk tartışma yaşadı. Yaşanan gerilim kısa süre içinde tatlıya bağlandı ancak Ay Yapım'dan Kaygılaroğlu'na uyarı geldi.

Oyuncunun yakın çevresine yeterince dinlenemediğini söylediği belirtiliyor. Kaygılaroğlu ilk kez böyle bir olaya neden olduğu için hakkında tutanak tutulmadığı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading