Yandex Metrica

Üç Kuruş final mi yapıyor, bitiyor mu? Üç Kuruş ne zaman final yapıyor? Tarih belli oldu

Üç Kuruş final mi yapıyor, bitiyor mu? Üç Kuruş ne zaman final yapıyor? Tarih belli oldu

Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisinden hayranlarını üzen haber geldi. Üç Kuruş dizisi final mi yapıyor? Üç Kuruş final tarihi ne zaman? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:58

Ay Yapım tarafından hazırlanan, İçerde ve Çukur dizilerinin devamı olan Üç Kuruş'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstlenirken, senaryosunu Damla Serim ve Eset Akçilad kaleme alıyor.  Bir roman mahallesinde geçen dizi, mafya ile polis çatışmasını konu alıyor. Ekin Ko, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin Çukur kadar etkili olması bekleniyordu ancak reyting sıralamasında rakiplerinin gerisinde kaldı.

Yüksek bütçeli dizinin ortalama reytingleri zor elde etmesiyle birlikte final ihtimali gündeme gelmişti. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu. 

Üç Kuruş'un ekran macerası sona eriyor. 9 Mayıs Pazartesi akşamı 25. bölümüyle ekrana gelen dizi, 28. bölümünde final yapacak. Üç Kuruş, 23 Mayıs'ta yayınlanacak final bölümüyle izleyicilere veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading