Yandex Metrica

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna ses getirecek transferler!

Üç Kuruş dizisinin kadrosuna ses getirecek transferler!

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

Çukur dizisinin ardından yeni sezonda Üç Kuruş dizisi izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi yine Show TV'de ekranlara gelecek. Dizinin başrolü için ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşma sağlandı. Ekin Koç ile ise görüşmeler devam ediyor.

Mahalle kavramının öne çıkacağı yeni dizi, polis ve mafya arasında yaşananlara odaklanacak ve Kartal, Efe ve İrfan karakterlerinin hayatlarını anlatacak. Dizide polis ve mafya olaylarının yanı sıra seri katil de bulunacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Burak Altay da katıldı. Altay, Efe karakteriyle birlikte görev yapacak olan Bülent komiseri canlandıracak.2000 yılından beri oyunculuk yapan Burak Altay, Asmalı Konak dizisinde hayat verdiği Salih karakteri ile öne çıkmıştı. Altay, Siyah İnci ve Şampiyon dizilerinde de rol almıştı.

Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu? O fotoğraflara kahkaha attıran yorumlar Harry Potter filmini yönetmen Nuri Bilge Ceylan çekseydi ne olurdu?... Haberi Görüntüle

ÜÇ KURUŞ OYUNCU KADROSU

Çukur'un ardından merakla beklenen Üç Kuruş'un oyuncu kadrosunda şimdilik Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova ve Burak Altay yer alıyor. Hazal Subaşı ve Ekin Koç ile görüşmeler sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading